Steun | Training | Advies | Ramnares | BAC-Offerte

Start en tegenslagen omzetten naar succes

Vaak wordt een KDV, GOB, BSO of NSO opgestart, zonder van te voren te weten wat dit allemaal met zich meebrengt. Het is erg omslachtig om alles uit te zoeken omtrent de wettelijk vastgestelde regels en een goed gekeurde vestiging: een tijdrovende klus. Het is een rompslomp, maar deze strenge eisen zorgen ervoor dat de kinderen krijgen wat ze verdienen: een pedagogisch ontwikkelingsrijke, veilige en hygiënische omgeving met een verantwoord onderbouwd beleid.

Ook kan uw rol als leidinggevende erg onder druk staan door alle taken op u zelf te nemen. Dit gaat ten koste van uw geestelijke gezondheid, u kunt dit onbewust gaan afreageren op werknemers of het kan uw privéleven gaan beïnvloeden. Bovendien kunt u voor een kleine investering in een kortere tijd geholpen worden, waar u zelf een aanzienlijke tijd langer mee bezig zou zijn.

U krijgt een kans om dit uit te besteden en u de moeite, tijd en stress te besparen.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan de hand van het contactformulier.

Documenten

STAR neemt werk uit handen en ondersteunt u met het ontwikkelen en schrijven van uw:

 

Sky Promotions

Ontwerp logo, huisstijl, website etc.

Heeft u behoefte aan een standaardsjabloon voor uw documenten? Wij kunnen u een aantal sjablonen aanbieden, zodat het enige wat u hoeft te doen is deze in te vullen en te printen. Uiteraard gebeurt dit in de huisstijl waarbij uw logo en eventueel uw bedrijfsgegevens hierin verwerkt worden. Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of vestiging.

U krijgt korting als u een bestaande klant bent van STAR!

Begeleiding, Advies en Coaching

STAR biedt u en uw personeel begeleiding, advies en coaching. Dit scheelt u veel tijd omdat u dit dan ook niet zelf hoeft te doen. Samen met u worden doelen vastgesteld en eventueel een protocol geschreven voor een standaard inwerkproces. Tijdens evaluatiemomenten krijgt u feedback van het proces, zodat u altijd op de hoogte bent en weet wat de huidige stand van zaken is. Zo weet u meteen of er een verandering is opgetreden. Tevens kunnen wij u ook een groot deel life coaching aanbieden voor een betere balans in uw werk en de rest van uw leven.

Een voorbeeld is uw taken in aanschouw nemen. We analyseren dan hoe u het beste kunt delegeren en hoe u mogelijk een andere aanpak kan hanteren op de werkvloer en thuis om bronnen van stress tegen te gaan.

U kunt voor begeleiding, advies en coaching BAC-pakketten kopen.