Steun | Training | Advies | Ramnares | BAC-Offerte

Meer over uw Risico-Inventarisaties

Risico-inventarisaties moet u elk jaar updaten. Vroeger ging dat allemaal handmatig of deels met een cd-rom. Sinds 1 januari 2010 heeft de overheid een website online ingeschakeld. Op deze centrale website van www.risico-monitor.nl kunnen uw inventarisaties direct ingevoerd en verzonden worden. Ook kunt u tijdelijk uw bestand opslaan en op een ander moment verder gaan. Als u het document verzend ontvangt de GGD-inspecteur uw documenten direct. Dit maakt het makkelijker omdat alle documenten precies hetzelfde binnenkomen bij de inspecteur.

Alhoewel dit nu via internet gebeurt, moet u wel nog steeds de inventarisaties uitvoeren. Namens uw bedrijf voeren wij dit uit. U kunt simpelweg via de website een gebruiker aanmaken waarna wij gemakkelijk kunnen inloggen en uw inventarisaties voor u kunnen uitvoeren.

Uiteraard komt een medewerker langs om de inspectie zelf uit te voeren. U heeft dan ook nog even de tijd om kleine aanpassingen te maken voordat de grotere actieplannen worden opgeschreven.

 

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan de hand van het contactformulier.

Documenten

STAR neemt werk uit handen en ondersteunt u met het ontwikkelen en schrijven van uw:

 

Sky Promotions

Ontwerp logo, huisstijl, website etc.

Heeft u behoefte aan een standaardsjabloon voor uw documenten? Wij kunnen u een aantal sjablonen aanbieden, zodat het enige wat u hoeft te doen is deze in te vullen en te printen. Uiteraard gebeurt dit in de huisstijl waarbij uw logo en eventueel uw bedrijfsgegevens hierin verwerkt worden. Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of vestiging.

U krijgt korting als u een bestaande klant bent van STAR!