Steun | Training | Advies | Ramnares | BAC-Offerte

Meer over uw Protocollen

Hoe moet er door groepsleiders en teamleiders gehandeld worden wanneer er een conflict ontstaat. Is er hier een regeling voor? Hoe bepaal ik wanneer iemand in aanmerking komt voor een opleiding of voor een verlenging van contract? Wanneer een werknemer een klacht heeft hoe wordt deze afgehandeld?

Voorkom deze en andere soort vragen door uw stappenplan alvast uitgewerkt te hebben. Wees bedacht op wat kan gebeuren als u er een gedurende tijd niet bent, bijvoorbeeld tijdens ziekte of vakantie. Is voor iedereen dan duidelijk wat er moet gebeuren en hoe? Wees voorbereid.

Een andere protocol kan zijn een noodplan. Wat doet u wanneer er een brand uitbreekt. Zijn alle medewerkers hiervan op de hoogte? Is dit ook geoefend met de kinderen? Hoeveel mensen zijn er getraind in EHBO?Is er een AED aanwezig?

Wij ontwikkelen voor u de protocollen die u vervolgens makkelijk kunt overbrengen naar uw werknemers.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar welke protocollen wij nog meer voor u kunnen schrijven? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

 

Documenten

STAR neemt werk uit handen en ondersteunt u met het ontwikkelen en schrijven van uw:

 

Sky Promotions

Ontwerp logo, huisstijl, website etc.

Heeft u behoefte aan een standaardsjabloon voor uw documenten? Wij kunnen u een aantal sjablonen aanbieden, zodat het enige wat u hoeft te doen is deze in te vullen en te printen. Uiteraard gebeurt dit in de huisstijl waarbij uw logo en eventueel uw bedrijfsgegevens hierin verwerkt worden. Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of vestiging.

U krijgt korting als u een bestaande klant bent van STAR!