Grafisch | Webdesign | Fotografie | Video | Radio en TV | Prijsoverzicht

Wij zorgen voor een originele look zodat uw logo en huisstijl meteen bij aanzien geassocieerd wordt met uw bedrijf. We adviseren u welke look het beste bij uw soort bedrijf past. Een harmonieus uiterlijk van uw bedrijf en tegelijkertijd een weerspiegeling van dat waar uw bedrijf voor staat.

Beneden ziet u een overzicht van de grafische ontwerpdiensten die wij u kunnen aanbieden. Voor elk serieus bedrijf zijn al deze punten eigenlijk essentieel. Uiteraard ontvangt u alleen hoge kwaliteit afbeeldingen van ons, zodat u deze eventueel zelf nog kunt aanpassen en voor hoge kwalitatieve prints bij de drukkerij. Ook kunnen wij dit eventueel voor u uitbesteden bij een betrouwbare drukker.

Logo

€200,-

Uw beeldmateriaal dat kenmerkend is voor uw bedrijf. Wij ontwerpen een logo met een persoonlijk karakter dat die van uw bedrijf evenaart. U kunt kiezen tussen een zwart/wit logo of een kleurenlogo met of zonder afbeelding.

Visitekaarten

€190,-
U geeft aan uw contacten iets aantrekkelijks om naar te kijken. Daarnaast hebben ze zo uw contactgegevens altijd bij de hand. Een goed verzorgde en zorgvuldig uitgekozen stijl zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling en kan ervoor zorgen dat uw klanten toch net voor u kiezen.

Briefpapier & enveloppen

€45,-
Een professionele look op al uw brieven en enveloppen. U kunt de sjablonen voor al uw documenten gebruiken zodat uw logo en bedrijfsinformatie zoals adres- en contactgegevens automatisch terug te vinden zijn op al uw brieven. Het enige wat u doet is uw tekst typen en de adresgegevens van de contactpersoon. U moet hiervoor een bestaande huisstijl hebben.

Huisstijl

€190,-
Uw huisstijl is een consistente presentatie van uw visuele identiteit op: briefpapier, enveloppen, facturen en emails. Let op als u een huisstijl wilt laten ontwerpen in combinatie met bijvoorbeeld visitekaartjes of een website, dan krijgt u een aanzienlijke korting!

Flyers

€140,-
Zoekt u aantrekkelijke reclamemateriaal dat u makkelijk kunt verspreiden en kunt meegeven aan potentiële klanten? Dan kunnen wij binnen no time een flyer voor u werken. Er zijn verschillende formaten die u kunt laten maken. De formaten kunt u terugvinden in het prijsoverzicht.
 


In het prijsoverzicht kunt u de verschillende pakketten bekijken. Mocht u nog andere wensen hebben dan zijn deze altijd bespreekbaar. Voor dit en meer informatie kunt u ten alle tijden een email sturen via het contactformulier of u kunt ons bellen tijdens kantooruren.