Steun | Training | Advies | Ramnares | BAC-Offerte

Meer over de training Communicatie

Alles wat we doen voor of met elkaar is een manier van communiceren. Ook als we iets niet doen zegt dat wat over ons. Niet alleen woorden maar vooral ons doen zegt ons ontzettend veel. Daarnaast komt bij kijken dat elk mens anders reageert op de situatie.

Tegenwoordig speelt cultuur ook vaak een rol bij uw bedrijf. Mensen van een andere etnische afkomst kunnen op sommige gebieden anders communiceren. De kunst is daarbij om dit niet als een belemmering te zien, maar juist als een kracht. Vaak leven dit soort mensen met één been in twee werelden en kunnen zo als een brug fungeren tussen anderen die er meer moeite mee hebben. Meerdere inzichten zullen uw bedrijf goed doen. Dat laat niet weg dat aan de bestaande protocollen gehouden moet worden, maar een gemengde werkvloer staat goed voor uw bedrijf.

Daarnaast kunnen werknemers elkaar aanvullen, door elkaar te helpen bij punten waar ze zwakker in zijn. De kunst daarbij is het zich openstellen voor kritiek, maar tegelijkertijd ook de adequate en soms subtiele manier om dit te laten blijken. Door gepast met elkaar te communiceren voorkomen we conflicten en houden we de werksfeer prettig.

Onderwerpen die aan bod komen
  • communicatievaardigheden
  • assertiviteit
  • gemengde culturele achtergronden
  • werken in teamverband
  • kwaliteiten

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan de hand van het contactformulier.

 

Trainingen

Wij hebben een vast programma voor de trainingen, maar kunnen deze eventueel ook voor u aanpassen, naar uw wensen. Maatwerk dus. Wij laten de keuze aan u, maar adviseren u er graag over. Klikt u op een van de onderstaande links, om meer te lezen over de traingen die wij geven.

Beschikbare trainingen:

 

Sky Promotions

Ontwerp logo, huisstijl, website etc.

Heeft u behoefte aan een standaardsjabloon voor uw documenten? Wij kunnen u een aantal sjablonen aanbieden, zodat het enige wat u hoeft te doen is deze in te vullen en te printen. Uiteraard gebeurt dit in de huisstijl waarbij uw logo en eventueel uw bedrijfsgegevens hierin verwerkt worden. Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of vestiging.

U krijgt korting als u een bestaande klant bent van STAR!